img
avatar-img
Yazar

Kolay Yazılım

Yayın Tarihi

21 . 01 . 2024

"E-imza" veya "elektronik imza", geleneksel kâğıt üzerindeki imzanın dijital bir versiyonunu temsil eden bir elektronik güvenlik öğesidir. E-imza, dijital belgeleri elektronik ortamda güvenli bir şekilde imzalamak ve doğrulamak için kullanılır. Elektronik imza, bir belgenin doğruluğunu ve bütünlüğünü sağlamak amacıyla kullanılan şifreleme ve dijital sertifikalar gibi güvenlik önlemlerini içerir.

E-imza kullanımı, geleneksel kağıt üzerindeki imza işlemlerini dijitalleştirerek zaman tasarrufu sağlar, belge işlemlerini hızlandırır ve uzaktan çalışma gibi modern iş dünyası ihtiyaçlarına uyum sağlar. Elektronik imza, çeşitli sektörlerde, özellikle finans, hukuk, sağlık ve yönetim gibi alanlarda kullanılmaktadır.

E-imza, genellikle bir kişinin kimliğini doğrulamak ve imza atma yetkisini sağlamak için kişisel bir dijital sertifika ile ilişkilendirilir. Elektronik imzalar, yasal olarak bir belgenin imzalandığını ve onaylandığını kanıtlamak için bir dizi düzenlemeye tabi olabilir ve farklı ülkelerde farklı yasal statülere sahip olabilir. E-imza kullanımının yasal çerçevesi ülkeden ülkeye değişebilir.

Nasıl Alınır ?

Güvenilir bir e-imza sağlayıcısı seçerek E-İmza sahibi olabilirsiniz. Ülkemizde yetkilendirilmiş e-imza sağlayıcıları bulunmaktadır. Seçeceğiniz sağlayıcının güvenilir ve yasalara uygun olduğundan emin olmalısınız. Sizde yeni bir e-imza sahibi olmak için ;

08504411016 numaralı Kolay Yazılım Akınsoft Bursa Bölge Bayisi iletişim numaramızdan e-imza başvuru ve fiyatlandırması hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share this Post :

Diğer Bloglar

Geçersiz Handle Değeri Hatası
Geçersiz Handle Değeri Hatası

AKINSOFT Wolvox ERP Hızlı Satı...

Mutabakat Nedir, Nasıl Yapılır?
Mutabakat Nedir, Nasıl Yapılır?

Mutabakat pek çok farklı aland...

Beysos Döner & AKINSOFT Restoran Otomasyon Projesi
Beysos Döner & AKINSOFT Restoran Otomasyon Projesi

1 Mart 2023 tarihi itibari ile...

Yararlanabileceğiniz Hizmetler

img
AKINSOFT ERP Uygulamalar
AKINSOFT Cloud'ta

AKINSOFT Muhasebe pr...

img
AKINSOFT ERP Uygulamalar
AKINSOFT WOLVOX Restoran Programı

AKINSOFT WOLVOX Rest...

E-bültene kayıt olun

Kampanyalarımızdan haberdar olun!